Thuis

XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD

Bedrijfprofiel

VATRO-Kwarts dat in 2003, een belangrijke ontwikkelaar en een fabrikant van kwartssteen wordt opgericht in China. Met behulp van Italiaanse hogere ingenieurs, VATRO-kan het Kwarts een productiecapaciteit meer dan 1.000.000 Sqm per jaar bereiken. Onze Plakfabriek wordt gevestigd in Linyi-Stad, Shandong-Provincie, heeft China.It vloeroppervlak van sqm 80.000. Er zijn acht productielijnen en meer dan 600 lid in onze installatie, met inbegrip van acht leden van Professionele en technische personen en e een QC team van 24 leden die in het inspecteren van allerlei kunstmatige steenproducten specialzing.

De verwerkingsfabriek was builded in de Industriezone van Shijing, Nanan, Fujian-Provincie, die aan de Internationale Luchthaven van Xiamen, ongeveer 40 minuten aandrijving dicht is. Het behandelt een gebied van sqm 15.000. En meer dan 120 arbeiders. Ons bedrijf concentreert zich bij technische innovatie en de ontwikkeling om de hoogste kwaliteit te verkrijgen. Onze belangrijke lijnen van onderzoek omvatten vacuüm het mengen zich technologie en supervoltageobturation dringende technologie. Wij zijn trots dat onze kwaliteit van een hoog internationaal niveau is.

 

VATRO-het Kwarts is niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook mooi. De kwartskristallen worden vervaardigd in een autoproductielijn onder op hoge temperatuur en druk. De schoonheid is een resultaat van natuurlijke elementen en de kwaliteit van de technologie. Onze producten hebben een aanwezigheid in de markten in HK, Australië, Canada, de V.S., Europa, Zuid-Korea, India, Saudi-Arabië, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en veel andere landen ontwikkeld en gevestigd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Met de ervaring van meer dan 10 jaar, is Vatrostone nu één van de eerste fabrikanten van gebouwde kwartsstenen. In 2014 - het Bureau van Vatro werd Xiamen opgericht, begon kwarts door ons uit te voeren.

 

 

 

 

XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : VATRO

Aantal werknemers : 700~720

Jaarlijkse omzet : 38000000-40000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit werkbladen van het Calacattakwarts voor verkoop Van goede kwaliteit werkbladen van het Calacattakwarts voor verkoop Van goede kwaliteit werkbladen van het Calacattakwarts voor verkoop Van goede kwaliteit werkbladen van het Calacattakwarts voor verkoop